Otot Naik 3x Ganda Seawal Sebotol Penggunaan

Setiap Hari Workout Tapi Masih GAGAL buat OTOT Dan Tak Nampak Sado Pon!

Ade Tak Alami Masalah Ni?

Dulu Bro Kita Ni Kurus Aje...

Ada antara anda yang sekarang beshe-beshe je tapi ade cita-cita nak kelihatan sado? Beliau pon dulu berada dalam situasi tersebut tapi sekarang badan dah ada ketul-ketul bro, nampak mantap body dia.. Beliau mula-mula main gym, berbulan-bulan main, susah juga nak dapat muscle cun camni, otot tak menjadi sangat. Jadi, selepas diperkenalkan supplemen tambahan keluaran Optimum Flex Sport, perghh body terus “menjadi-jadi” pula sadonya dalam masa 3 bulan. Ini #barangjadi bro..

Tak payah nk body ketak-ketak macam nak meletup tu. Macam ni dah cukup macho dan handsome. Dapat macam Zul Arifin, Norman Hakim, Remy Ishak pun dah cukup untuk membuatkan gadis-gadis cair tengok Bro..

Tengok Abang-abang Sado Ni Pula

Amacam abang-abang kita ni?


Tahukah Anda?

Lagi banyak otot, lagi tinggi metabolisma diperlukan. Maka lagi tinggi proses pembakaran kalori. Pointnya adalah jika bro nak 'buang lemak', 3 perkara berikut mesti patuh:

3 perkara ini dah jadi macam satu undang-undang penting untuk proses pembinaan otot. Gagal patuhi mungkin menyebabkan proses 'buang lemak' dan bina otot jadi lambat & terganggu. Kami ade cadangan yang boleh anda pertimbangkan, anda harus topup dengan supplemen tambahan dari Optimum Flex Sport. Kenapa pula? Ramai testimoni kami mengatakan bahawa produk kami sangat membantu mereka sado dengan lebih cepat berbanding sebelum pengambilan. Kami tak paksa tapi yang akan membezakan anda dan mereka adalah MASA. Hanya amalkan supplemen kami kemudian workout macam biasa & dalam 3 bulan hasilnya.. Wallaaa..

Kami Memperkenalkan

Produk #1

★ PRO MUSCLE ★

Pro Muscle ni adalah makanan tambahan yang boleh membantu anda untuk dapatkan OTOT YANG BESAR & TEGAP. Dengan kata lain, BOOSTER untuk jadi FIT & untuk memiliki batang tubuh yang mantap!!!.
Pro Muscle mengandungi bahan-bahan yang telah diuji keberkesanannya terhadap LELAKI ASIA supaya proses PEMBAIKAN & PEMBINAAN OTOT berlaku dengan pantas selepas workout.
Pro muscle umpama anabolic booster yang dapat meningkatkan stamina & memberi tenaga yang maksimum ketika workout untuk mendapatkan bentuk badan idaman disamping membantu pembentukan OTOT yang mantap.

Pro Muscle Membantu :

Produk #2

HYDROLYZED WHEY ISOLATED PROTEIN
★★★★★

Hanya dengan minum protein ini setiap hari, InsyAllah ia membantu anda untuk membesarkan badan agar berotot, ripped dan lean dgn pantas serta selamat. Hasil yang maksima jika anda amalkan workout.

Cara terbaik penyediaan hydrowhey protein adalah bancuh 1 scoop dengan 200ml air sejuk. Diambil selepas 30 MINIT selepas workout. Jika tak workout boleh ambil pada waktu pagi.

Hydrolyzed Whey Membantu :


Kesan Seawal 14 HARI!

Ramai Yang Dah Berhasil !!

Kami cadangkan anda dapatkan kedua-duanya sekarang, bukan sahaja lebih jimat malah kombinasi ini akan menjadi SUPER BOOST OTOT anda dengan PANTAS & BERKESAN!


★ BELIAN COMBO ★

Lebih Jimat, Lebih Berbaloi

(F.A.Q)

PRO MUSCLE dari bahan semula jadi dh PASTINYA urine clear tanpa was-was. Badan2 beruniform seperti BOMBA, POLIS, TENTERA , PEGAWAI PENJARA pun ramai yang mengamalkan PRO MUSCLE.

PERLU untuk memantapkan lagi proses pembesaran otot. Di dalam setiap tablet Pro Muscle terkandung byk fungsi utk TUMBESARAN OTOT,MEMBEKALKAN TENAGA & MEMBERI BERAT BADAN IDEAL.

PRO MUSCLE boleh membantu semasa kita diet atau off season. Tertakluk lah cara permakanan kita dan cara kita training. Jika kita nak body kita bulking atau nak size. Kita boleh makan banyak makanan yang sehat tanpa lemak dan minyak. Dan juga di gabung kan dengan training yg berat. Jika kita nak size dan muscle cut kita training tak perlu berat tapi banyak kan rep dan set nya.Hasil boleh di lihat seawal 2 minggu.PRO MUSCLE boleh membantu semasa kita diet atau off season. Tertakluk lah cara permakanan kita dan cara kita training. Jika kita nak body kita bulking atau nak size. Kita boleh makan banyak makanan yang sehat tanpa lemak dan minyak. Dan juga di gabung kan dengan training yg berat. Jika kita nak size dan muscle cut kita training tak perlu berat tapi banyak kan rep dan set nya.Hasil boleh di lihat seawal 2 minggu.

Ambil PRO MUSCLE + fat burner tiada masaalah.. lagi cantik utk buat cut lean muscle..

TIDAK sama sekali. PRO MUSCLE dlm bentuk tablet bagi memudahkan pengambilannya tnpa perlu di bancuh seperti powder. 

BOLEH kerana Pro Muscle berfungsi memberikan tenaga dan stamina kepada badan.

Pembeli yang dh mencuba Pro Muscle kebanyakannya berpuas hati dan TIDAK mengalami sembelit atau sebarang alahan.

Bahan yg terdapat di dalam Pro Muscle adalah bahan semulajadi dan berkualiti di samping memberikan hasil terbaik.

Ya hanya lelaki sahaja boleh amalkan Pro Muscle sebagai supplement untuk menambahkan tenaga dan stamina.(tidak di galakan bagi wanita)

Pro Muscle adalah anabolik booster & energy booster. Ia mempercepatkan proses pembentukan otot dan pemulihan otot terutama selepas workout.

Seperti yang kita tahu Whey protein adalah sumber protein yang tinggi. Protein adalah ‘building block’ terhadap pembinaan otot.
Tanpa cukup protein, badan anda tak cukup bahan untuk hasilkan otot. Pro Muscle akan menpercepatkan proses pembinaan otot dan whey protein adalah bahan yang diperlukan untuk hasilkan otot. Gabungan kedua bahan ini pasti akan keputusan yang hebat terhadap otot-otot anda.

Boleh bro, asalkan makan ia mengikut aturan dan kekal disiplin dalam pemakanan diet serta workout yang betul.
Lebihkan makanan berprotein seperti ayam dan ikan untuk besarkan otot badan

Pro Muscle ini selamat digunakan ,100% herba semulajadi , Pro Muscle adalah makanan tambahan di bawah kategori Food-DRUG INterphase (FDI).
ia bukan ubat. Hanya ubat sahaja memerlukan nombor pendaftaran KKM.

Ambil ketika mahu workout atau training sahaja, ambil 1-3 tablet sahaja sehari 15 minit sebelum mula workout.

Boleh bro, tiada masalah, ikut cara diet dan workout yang betul, kemudian jadikan Pro Muscle ni sebagai booster untuk bina otot lebih besar dan cantik.

Banyakkan makan makanan berprotein seperti ayam, ikan, ubi kentang, telur, roti bakar,buah-buahan, sayur-sayuran serta banyakkan minum air kosong.

Kemudian ambil 2 tablet Pro Muscle 15 minit sebelum workout, dan workout sejam sekali sekurang-kurangnya 3 kali seminggu, di mana-mana pun boleh.

Sangat sesuai. Yang penting mesti workout dan jaga diet.

Boleh. Kalau dah kahwin, isteri pasti memuji kelainan layanan anda.

Actually focus utama untuk booster energy. So bila energy dan stamina bertambah, intensiti workout akan meningkat.
Dengan itu kadar pembakaran kalori ketika workout akan meningkat. Selain itu, Pro Muscle mempunyai bahan yg dpt mengekalkan otot dan
menghalang otot daripada proses catabolisme (penguraian otot). Bila lepas wokout, potensi berlakunya proses catabolisme adalah tinggi,
kalau bro ambil Pro Muscle proses ini dapat di minimakan

Tidak sama sekali, ia makanan tambahan dan bukan sejenis ubat, produk ini juga 100% herba.

Bergantung kepada aktiviti workout anda. Dalam 1 kotak, ada 60 biji tablet. Untuk keputusan yang optimum, anda boleh ambil 2 biji sebelum workout.

Jadi ia boleh tahan 1-2 bulan (ikut tahap penggunaan).

Cara senaman sama, cuma produk ini tidak sesuai untuk wanita, maaf ya.

Ia adalah BOOSTER yang dapat membantu anda merealisasikan IMPIAN anda mendapatkan OTOT yang BESAR dan MENARIK!

Pro Muscle mengandungi bahan2 yang telah diuji keberkesanannya terhadap LELAKI ASIA supaya proses PEMBESARAN OTOT berlaku dengan pantas selepas workout.

– Selepas satu jam pengambilan anda rasa lebih bertenaga. Workout 2 jam umpama workout 45 minit sahaja.

Selepas Satu bulan penggunaan Pro Muscle anda akan merasai perubahan terhadap OTOT – OTOT anda.
Dijangka akan berlaku peningkatan SAIZ otot sebanyak 10%-30% daripada asalnya.

Selepas 3 bulan penggunaan Pro Muscle anda akan mengalami peningkatan terhadap KEKUATAN & DAYA KETAHANAN Otot2 anda.
Jangan terkejut jika anda mampu melakukan Bench Press 90kg jika sebelum ini hanya 60kg sahaja bench Press yang anda mampu lakukan.

Makan 3 tablet Pro Muscle 15 minit sebelum workout sbg booster untuk pembinaan otot dan tenaga, kemudian buat senaman dan workout khas untuk bahagian dada, jaga diet pemakanan untuk bina otot berterusan.
kurangkan lemak

Ramai yang dah berjaya. Testimoni pun dah beratus-ratus.

× Hubungi Kami